Allergi eller intolerance

Hunde med allergi og intolerance – kursus for hundeejere

Du kan vælge mellem vores nye Onlinekursus eller et kursus, hvor du møder op fysisk sammen med andre kursister.

Varighed: 3 timer
Dato: Kontakt os for nye datoer:
(+45) 2329 2959 eller
vivian@sanocanis.dk

Undervisningen foregår på: Topstykket 17, 3460 Birkerød – ny dato for 2021 på vej
Pris: kr. 1400 inkl. moms

Der serveres kaffe, te og vand.

Tilmelding og info: mail til vivian@sanocanis.dk derefter fremsender vi faktura. Du er først sikret
din plads, når vi har modtaget din indbetaling.

Onlinekursus: Hunde med allergi – katte med allergi

Vores helt unikke Onlinekursus giver dig en video, hvor jeg viser dig på en af mine hunde, hvordan du laver et grundprogram. Det tager ca. 15 minutter at lave grundprogrammet på din hund – det kan variere lidt efter poternes størrelse.

Derefter viser jeg på en af mine hunde, hvordan du finder og masserer 11 fantastiske punkter, der er meget effektive, når din hund eller kat har allergi.

Dyrlæge Zita Birlie introducerer videoen, hvor hun øser ud af al sin viden og giver gode råd til ejere af hunde med allergi. 

Du får også et kompendie, hvor du finder fotos af grundprogrammet og de 11 punkter med en detaljeret beskrivelse af, hvor de ligger og hvordan, du masserer dem – ligesom jeg har vist det i videoen.

Jeg har sammensat et program på 4 uger, der helt nøje fortæller dig, hvilke punkter, du skal bruge på din hund eller kat for dag for dag. Det tager et sted mellem 10 og 15 minutter om dagen.

Derudover giver jeg gode råd om både kosttilskud og kost til allergihunde.

Pris: 1600 kr. inkl. moms. 

Køb kurset her

Kursus i Birkerød:

Klør din hund eller kat sig? Har den tit problemer med ørerne eller har vrøvl med maven? Slikker den poterne? Så har du måske en hund med allergi eller intolerance eller en kat med allergi og intolerance.

Kom en aften og lær at hjælpe din hund med disse problemer. Du lærer trin for trin de mest effektive punkter og metoder, som jeg har erfaret virker super godt på hunde med allergi og katte med allergi.

Jeg har givet mange hunde og katte zoneterapi mod allergi og intolerance og har fundet frem til kernen i, hvad der virker fantastisk godt. Det har jeg sammensat i dette kursus, som indeholder:

  • Oplæg af dyrlæge Zita Birlie, der har allergi som særligt interesseområde. 
  • Super effektive punkter, der gennemgås på projektor. Du lærer selvfølgelig også den teknik, du skal bruge ved de enkelte punkter
  • Vores modelhunde, som hjælper os med at vise dig, hvordan du finder punkterne. Og så er er det din tur: Sammen med de andre hundeejere øver du dig i at finde punkterne og behandle dem på hundene. Vi skal selvfølgelig nok hjælpe jer
  • Kursusmateriale med billeder og beskrivelse af punkterne. Her finder du også alle de gode tips og information, som du lærer om på kurset. Kursusmaterialet udleveres på kursustidspunktet

Kurset er skruet sådan sammen, at alle kan være med – man skal altså ikke have en speciel baggrund. Kurset er for de hundeejere, der på en helt naturlig, enkel og blid måde ønsker at hjælpe deres hund med allergi eller intolerance. Det er nemt, effektivt, ufarligt, hyggeligt og naturligt og skaber balance og harmoni i din hund.

Små hold, så du får så meget ud af det som muligt!

Varighed: 3 timer
Dato: Kontakt os for nye datoer:
(+45) 2329 2959 eller
vivian@sanocanis.dk

Undervisningen foregår på: Topstykket 17, 3460 Birkerød – ny dato for 2021 på vej.
Pris: kr. 1400 inkl. moms

Der serveres kaffe, te og vand.

Tilmelding og info: mail til vivian@sanocanis.dk derefter fremsender vi faktura. Du er først sikret
din plads, når vi har modtaget din indbetaling.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til zoneterapi til hund og kat

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I 2020 udkom Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig dyrlægecertificeret uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian blogger for Dansk Kennel Klub, hvor hun giver gode råd på hunden.dk og deres Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.