Persondata

Sanocanis – vores persondatapolitik

Persondatareglerne omfatter enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person – det vil for eksempel sige en persons navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, men også om vedkommendes historik i forbindelse med køb af ydelser.

Vores kunder – både enkeltmandsvirksomheder og private personer – er derfor omfattet af reglerne om beskyttelse af persondata, GDPR-reglerne. 

Sanocanis modtager og behandler kun relevante oplysninger, så vi kan kommunikere med vores kursister og kunder, så vi for eksempel ved, hvorhen vi skal sende vores faktura, når de har tilmeldt sig en uddannelse eller et kursus eller købt en bog elle anden ydelse.

Vi modtager navn og efternavn og adresse og telefonnummer, e-mailadresse, og betalingsoplysninger. Vi registrerer således kun nødvendige oplysninger og bruger dem kun til at opfylde aftaler med vores kursister

Sanocanis sælger ikke og videregiver ikke oplysninger om sine kursister eller kunder til nogen, medmindre vi får en henvendelse fra en offentlig myndighed og er forpligtet til at udlevere oplysningerne.  

I Sanocanis beskytter vi vores kursisters og kunders persondata og sørger for, at de opbevares og slettes korrekt. Det betyder også, at vi opdaterer oplysningerne og ændrer dem, hvis de er fejlagtige.  

Kursister og kunder hos Sanocanis kan på et hvilket som helst tidspunkt få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dem. Og de kan få dem ændret eller slettet eller få en kopi af dem i medfør af reglerne om dataportabilitet.

Sanocanis bruger ikke cookies, når du har besøgt vores hjemmeside.

Du kan til enhver tid spørge os om, hvordan vi behandler dine data og bruger cookies.

Klager over Sanocanis og vores behandling af dine persondata, kan indgives til Datatilsynet.

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I januar 2020 udkommer Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian blogger for Dansk Kennel Klub, hvor hun giver gode råd på hunden.dk og deres Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.