Kurser for hundeejere – fysisk kursus

Kurser for hundeejere – fysisk kursus

Kursus for hundeejere: Lær zoneterapi til husbehov på din hund og kat – styrk dens fordøjelse, nervesystem, kredsløb og energiflow. Vi beskæftiger os også med særlige punkter som lige netop din hund eller kat kan have brug for. Fx for adfærdsproblemer, fordøjelsesproblemer, smerter m.m. I kursusprisen er inkluderet bogen Tryg og tilfreds – zoneterapi og akupressur til hunde, Gyldendal 2018 (værdi 199 kr.)
Lær zoneterapi på din hund -Tryg og tilfredsDu undervises af Vivian Birlie, forfatter til bogen og ejer af Sano Canis, hvor du også kan tage den professionelle uddannelse til hundezoneterapeut (dyrlægeeksamineret). Der vil være hunde tilstede, du kan øve dig på.

Kurset har et varieret indhold med:

  • Foredrag
  • Video med grundprogram
  • Praktiske øvelser med teknik og grundprogram under supervision
  • Gennemgang og praktiske øvelser med lige præcis de punkter, du har behov for
  • Vores modelhunde, som hjælper os med at vise dig, hvordan du finder punkterne.
  • Bogen Tryg og tilfreds, Gyldendal (værdi 199 kr.)
  • Kurset er skruet sådan sammen, at alle kan være med – man skal altså ikke have en speciel baggrund. Kurset er for de hundeejere og katteejere, der på en helt naturlig, enkel og blid måde ønsker at hjælpe deres hund, hvis den har problemer eller ønsker at vedligeholde et godt helbred via grundprogrammet. Det er nemt, effektivt, ufarligt, hyggeligt og naturligt og skaber balance og harmoni i din hund.
  • Vi garanterer små hold, så du får så meget ud af det som muligt!

Sted:  
Sjælland: Lystrupvej 32, 3550 Slangerup og i
Jylland: Eskebakken 57, 8581 Nimtofte

Pris: kr. 1400 inkl. moms og bogen Tryg og tilfreds.

Nye datoer for 2023 på vej!

 

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I 2020 udkom Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig dyrlægecertificeret uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian blogger for Dansk Kennel Klub, hvor hun giver gode råd på hunden.dk og deres Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.