Kurser for hundeejere

Indhold og forløb

Kursus for hundeejere og katteejere med hunde eller katte med allergi eller intolerance:
Er du sikker på, at DIN hund eller kat ikke har allergi? Slikker den sig især på poterne og napper sig, klør sig, har gentagne betændelser typisk i ørerne eller har den maveproblemer? Kan du svare ja til et eller flere af de spørgsmål, kan din hund eller kat have allergi og så er dette kursus, hvor du lærer at hjælpe din hund, lige noget for dig.
Læs mere her!

Kursus for hundeejere og katteejere:
Lær zoneterapi til husbehov på din hund og kat – styrk dens fordøjelse, nervesystem, kredsløb og energiflow. Vi beskæftiger os også med særlige punkter som lige netop din hund eller kat kan have brug for. Fx for adfærdsproblemer, fordøjelsesproblemer, smerter m.m. I kursusprisen er inkluderet bogen Tryg og tilfreds – zoneterapi og akupressur til hunde, Gyldendal 2018 (værdi 199 kr.)
Du undervises af Vivian Birlie, forfatter til bogen og ejer af Sano Canis, hvor du også kan tage den 1-årige professionelle uddannelse til hundezoneterapeut (dyrlægeeksamineret). Der vil være hunde tilstede, du kan øve dig på. Kurset foregår både på Sjælland og i Jylland:

SJÆLLAND: Havnegade 22 C, 3600 Frederikssund – næste gang 20. november 2019
JYLLAND: Horsens Hundecenter, Gl. Århusvej 30, 8700 Horsens – næste gang: 24.januar 2020
Læs mere her!

 

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I januar 2020 udkommer Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian giver også gode råd på Dansk Kennel Klubs hjemmeside og Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.