Uddannelse og kurser

 •  

Hunde-zoneterapi – Uddannelse og kurser

Klik ind og læs om vores spændende og lærerige kurser og uddannelse. Der er noget for enhver smag og prisklasse – lige fra den professionelle dyrlægecertificerede uddannelse til til onlinekurser til husbehov.

Dyrlægecertificeret uddannelse til hunde-zoneterapeut

Lær professionelt at hjælpe hunde med allergi, smerter, maveproblemer, nervøsitet, alene-hjemme problemer m.m. med zoneterapi og akupressur.
På vores dyrlægecertificerede uddannelse er dyrlæger og jeg klar til at undervise dig. Uddannelsen er en kombination af: fysiske øvedage, onlineundervisning og videoer med al undervisningsmaterialet, som du kan studere, når det passer ind i dit tidsskema. Du lærer bl.a.:

Zoneterapi inkl. 10 systemer og ansigtszoneterapi, Yin og yang, De 5 elementer, adfærd, meridianer og akupressur, organstyrede muskler, homøopati og Bachs blomstermedicin, kost v. dyrlæge Anett Weber, adfærd ved Center for Dyreterapi, anatomi/fysiologi v./dyrlæge

Pris: 24.400 DKK

HOLD A-24 – START 15.JUNI-24
HOLD B-24 – START 17. NOVEMBER-24

Læs mere

Hunde-zoneterapi- og akupressur – weekend kursus

Til dig, der ikke lige pt. magter den store uddannelse, men alligevel gerne vil lære grundlæggende hunde-zoneterapi.

På vores weekend-kursus lærer du grundlæggende zoneterapi og akupressur på hunde. Vi gennemgår meridianer, de 5 elementer Zoneterapi og akupressur kan hjælpe hunde og katte med smerter, ubehag, adfærdsproblemer og andre problemer såsom allergi, angst, maveproblemer, øreproblemer og meget mere.

Du kan efter kurset se bl.a. zonerne og akupressurpunkterne, som vi har gennemgået på video.

Med i prisen er min bog “Tryg og tilfreds”, Gyldendal.

Pris: 2.995 DKK.  Læs mere

Hunde-zoneterapi-kursus

Onlinekursus – hundezoneterapi

Til dig, der ikke lige pt. magter den store uddannelse, men alligevel gerne vil nørde med hunde-zoneterapi.

Vores online-kursus giver dig et kvalificeret værktøj til at hjælpe hunde og katte med smerter, ubehag, adfærdsproblemer og andre problemer såsom allergi, angst, maveproblemer, øreproblemer og meget mere.

Studer når det passer dig! Du finder alt materialet på videoer og i min lærebog “Zoneterapi og akupressur til hunde”.

Start når som helst.

Pris: 3.500 DKK.  Læs mere

Uddannelse og kurser - hundezoneterapi

Adfærdsproblemer hos hunde – onlinekursus – zoneterapi og akupressur

Onlinekursus for adfærdsrådgivere, adfærdsterapeuter og dig, der har problemer med din hunds adfærd.

Dette kursus med 5 timers videoer og kompendie giver dig et fantastisk effektivt ekstra værktøj til at understøtte en adfærdsbehandling. Lær hvilke zoner og akupressurpunkter, du kan understøtte med, hvis du behandler en hund med fx angst, aggressivitet, resourceforsvar, stress m.m.

Start når som helst.

Pris: 1.499 DKK.  Læs mere

 

Onlinekursus for hundemassører –
hunde-zoneterapi og akupressur

Online-kursus for hundemassører og hundefysioterapeuter med ca. 4 timers videoer og kompendie, som giver dig et fantastisk effektivt ekstra værktøj til at understøtte din behandling af en hund med problemer i bevægeapparatet. Lær hvilke zoner og akupressurpunkter, du kan understøtte med, hvis du behandler en hund med fx gigt, dysplasi, muskel-og seneproblemer m.m.

Start når som helst.

Pris: 1.499 DKK.  Læs mere

 

Zoneterapi hunde – til husbehov: fysisk kursus til hundeejere.

Varieret og lærerigt kursus til den hunde-ejer, der selv vil forkæle sin hund med zoneterapi:

 • Foredrag
 • Praktiske øvelser med teknik og grundprogram
 • Gennemgang og praktiske øvelser med lige præcis de punkter, du og din hund har brug for
 • Vores modelhunde, som hjælper os med at vise dig, hvordan du finder punkterne
 • Bogen Tryg og tilfreds er inkluderet i prisen på kr. 1400
 • Små hold og alle kan være med!

Pris: 1400 DKK

Læs mere

Basal zoneterapi og akupressur til hunde – online

Er du nysgerrig på, hvad hunde-zoneterapi kan hjælpe din hund med? På vores nye online-kursus i basal zoneterapi og akupressur til hunde lærer du grundlæggende om zoneterapi og akupressur. Men du skal selvfølgelig også have nogle  praktiske zoner og punkter, som du kan bruge på din hund. Der er punkter mod:

 • Smerter og rygproblemer
 • Falsk drægtighed
 • Analkirtelproblemer
 • Rastløshed, stress, hyper

Pris: 799 DKK

Online – start når som helst.

Læs mere

 

 

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I 2020 udkom Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig dyrlægecertificeret uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian blogger for Dansk Kennel Klub, hvor hun giver gode råd på hunden.dk og deres Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.