Zoneterapi bøger

Handelsesbetingelser ved køb af bøger på Sano Canis:

Bøger bestilt direkte via Sano Canis’ hjemmeside leveres normalt indenfor 5 hverdage. Undervisningsbogen sendes fragtfrit, mens prisen på Tryg & Tilfreds er inkl. fragt. Signerede bøger kan naturligvis ikke returneres. Hvis den bestilte bog ikke er på lager, vil den blive sat i restordre til levering snarest muligt.

Faktura fremsendes pr. mail, når vi har modtaget din bestilling.

Momsforhold: Danske og europæiske ordrer er altid med 25 % moms, som kan fratrækkes indkøbet til en virksomhed med gyldig virksomhedsregistrering.
Garanti: Evt. reklamationer skal ske til forlaget senest 8 dage efter modtagelsen af varen.
Returret: Der ydes 14 dages returret på alle køb ved ubrudt emballage – køber betaler fragt ved returvarer.

Læs mere

Info om persondata: Når din bog er afsendt, slettes dine data.

Pris: 895 DKK
Gratis forsendelse – dog ikke Grønland, Færøerne og udland, hvortil der lægges fragt i prisen.

Pris: 285 DKK
inkl. forsendelse og signering. Grønland, Færøerne og udland har ekstra fragtomkostning.

Køb bøgerne her ved at udfylde formularen

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til zoneterapi til hund og kat

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I 2020 udkom Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig dyrlægecertificeret uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian blogger for Dansk Kennel Klub, hvor hun giver gode råd på hunden.dk og deres Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.