Online- kursus for hundemassører og hundefysioterapeuter

 

Online-kursus for hundemassører

Online-kursus for hundemassører og hundefysioterapeuter: Dette kursus er målrettet de, der allerede arbejder med bevægeapparatet; massører og fysioterapeuter. Du lærer zoner og akupressurpunkter, du kan understøtte med, hvis du behandler en hund med fx gigt, stive muskler, hofteledsdysplasi m.m.
I Traditionel Kinesisk Medicin, som både zoneterapi og akupressur bygger på, arbejdes med aspekter i de 5 elementer, der kan relateres til knogler og muskler. Fx vil organet nyre, hvis det er i energimæssig ubalance, kunne give en hund gigt med dertilhørende smerter. Ved at arbejde på zoner og akupressurpunkter på nyrerne, kan smerterne reduceres.

Et andet eksempel er leveren, som kan give muskelstivhed og problemer med senerne. Disse problemer kan ofte afhjælpes ved at arbejde på leveren på samme måde, som før med nyren. Det vil være oplagt at bruge denne viden i sit arbejde med massage, da de 2 terapiformer vil supplere hinanden på smukkeste vis.

Du lærer også zoner, der direkte afspejler knogler og muskler fx nakke, ryg, hofte, skulder osv.

Studèr når det passer dig!

onlinekursus-for-hundemassører

Se vores andre kurser.

 

Pris:
1.499 kr.

Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i kurset eller tilmeld dig længere nede på siden ved at udfylde formularen:

Vivian Birlie:
+45 23 29 29 59
vivian@sanocanis.dk

 

Online-kursus for adfærdsrådgivere og terapeuter

Online-kursus for adfærdsrådgivere og terapeuter: Dette kursus er målrettet de, der allerede arbejder med adfærd; adfærdsrådgivere og adfærdsterapeuter. Du lærer zoner og akupressurpunkter, du kan understøtte med, hvis du behandler en hund med fx angst, aggressivitet, resourceforsvar, stress m.m.
I Traditionel Kinesisk Medicin, som både zoneterapi og akupressur bygger på, arbejdes med psykiske aspekter i de 5 elementer, der kan relateres til adfærd. Fx vil organet lever, hvis det er i energimæssig ubalance, kunne gøre en hund aggressiv, vred, opfarende, hidsig, tænde hurtigt af, truende, utålmodig, irritabel m.m. Hvis leveren bringes i balance med fx zoneterapi og akupressur, så vil også de følelsesmæssige ubalancer bringes i balance, og man vil kunne arbejde 100% optimalt med sin adfærdsterapi.

Hvert organ har følelser knyttet til sig, og kommer der ubalance i organet, ja så kan det vise sig ved ubalance i den følelse, der relaterer til organet ligesom før med lever og vrede.

Det vil være oplagt at bruge denne viden i sit arbejde med adfærdsterapi, da de 2 terapiformer vil supplere hinanden på smukkeste vis.

Studér når det passer dig!

Online kursus for adfærdsrådgivere og adfærdsterapeuter

Online-kursus for adfærdsrådgivere og terapeuter – indhold:

  • Kompendium med punkter, zoner og tekst, der understøtter videoerne
  • Video: Introduktion
  • Video: Zoneterapi introduktion
  • Video: Akupressur introduktion
  • De 5 elementer
  • Video: Adfærd/psykiske aspekter
  • Video: Praktiske zoner og punkter
  • Video: Ekstra punkter og afrunding
  • Pris: kr. 1.994

Pris: kr. 1.994. Du får adgang til undervisningsmaterialerne, når vi har modtaget din indbetaling. Ønsker du at have dyrlægecertificeret uddannelse senere, får du 500 kr.  i rabat, når du har dette kursus.

Se vores andre kurser.

 

 

Pris:
1.499 kr.

Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i kurset eller tilmeld dig længere nede på siden ved at udfylde formularen:

Vivian Birlie:
+45 23 29 29 59
vivian@sanocanis.dk

Tilmeld dig uddannelse eller kurser – vælg i rullemenu nedenfor

Registrera dig för vår utbildning/kurs

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I 2020 udkom Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig dyrlægecertificeret uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian blogger for Dansk Kennel Klub, hvor hun giver gode råd på hunden.dk og deres Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.