Zoneterapi til hund og kat – de blev hjulpet:

Bestil zoneterapi til hund & kat – 23 29 29 59

Jeg har hjulpet hunde og katte med fx:

og mange andre problemer

Se priser

Kontakt mig

ALLERGI OG ØREPROBLEMER
Kiwi fik: vaccination, medicin, allergishampoo og øreskyl flere gange ugentligt – zoneterapi var sidste chance.  

Kiwi, 7 årig labrador med alvorlig allergi i 6 år – har prøvet vaccinationsprogram uden virkning og fået højeste dosis allergimedicin i flere år. Trods ugentlige bade og øreskylninger har hun bidt, kløet og slikket sig meget hver dag og havde store bare pletter på poterne og hagen samt tilbagevendende problemer med ører og analkirtler.

Kiwi fik zoneterapi

Kiwi fik en professionel zoneterapi af mig, og Kiwis ejer, Heidi, blev instrueret i selv at give Kiwi zoneterapi ud fra min bog “Tryg og tilfreds – zoneterapi til hunde”.

Udover zoneterapi startede Kiwi på BARF fodring og efter 2 måneder kløer og bider Kiwi sig stort set ikke mere, så hendes poter og hage har igen fået fin behåring.

Heidi fortsætter med sin zoneterapi til Kiwi, da hun ellers begynder at klø og bide sig igen.

Helt øverst ser du Kiwis plettede pote før zoneterapi og her ser du hvordan poten ser du efter:

 

 

Læs mere

MAVEPROBLEMER
Meggy var så syg og opsvulmet, så hun ikke engang kunne ligge på maven. Hendes meget forhøjede levertal faldt først, da hun fik zoneterapi.  

Meggy i England ville ikke spise, kastede op, var svulmet op, så hun havde svært ved at ligge på maven, var meget træt og ville  bare ligge i kurven hele dagen. En blodprøven viste, at Meggys levertal (ALT) var meget forhøjet. DET LÅ PÅ 1308 OG NORMALOMRÅDET ER 0-40. Et røntgenbillede viste en forstørret lever, men årsagen var ukendt.

Hun kom på binyrebarkhormon og efter 1 måned viste en ny blodprøve, at levertallet var blevet endnu højere, men dyrlægen fortsatte samme behandling. 

Meggy fik zoneterapi

Jeg gav derpå Meggy intensiv zoneterapi i 3 dage og lærte ejeren punkter, hun selv skulle massere. Jeg gav også Meggy  homøopatisk medicin. 11 dage senere viste en ny blodprøve, at: LEVERTALLET VAR FALDET FRA 1466 TIL 510 – fantastisk som det har hjulpet Meggy. Hun er blevet helt sig selv igen: spiser, leger og går gode ture.  Ejeren fortsætter med sin zoneterapi og homøopati, så vi får levertallene helt på plads.

Dyrlægen har taget Meggy af binyrebarkhormonet og anbefalet zoneterapi og den homøopatiske medicin, jeg gav hende.
Her ser du en rask Meggy, der nu kan ligge på maven. Du kan se levertallet i blodprøverne.

Meggy Test af Meggy januar 2019 Test af Meggy februar 2019 blodprøve fra marts

Læs mere

ANALKIRTLER
Vicky led af smerter fra analkirtlerne, som skulle tømmes ofte. Ejer tog sagen i egen hånd, brugte min bog om zoneterapi til hunde, så Vicky har det godt nu. 

Ejer Elena Enemark Nielsen, fortæller:
Jeg vil gerne fortælle om min elskede hund. Jeg blev rigtig glad over, at kunne hjælpe hende via din fantastiske bog, Tryg og tilfreds, som er nem at gå til. Vicky er 6 år og et ægte smukt gadekryds. Hendes afføring var løs, og hun havde ofte diarre i den første tid efter, jeg fik hende, så analkirtlerne ikke blev tømt.  Derfor var hun flere gange til dyrlæge og fik dem tømt. Bare det at høre hende skrige så højt hos dyrlægen, gjorde ondt i min sjæl. Problemet kom desværre hurtigt igen og lige så slemt, også selvom hendes afføring blev bedre med tiden.

Købte bogen Tryg og tilfreds

Så købte jeg bogen “Tryg og tilfreds” og masserede punktet for analkirtler. Første gang jeg skulle forsøge mig med din bog,  var hun meget hævet ved kirtlerne og bed sig konstant ved halen med efterfølgende store sår, men der gik ikke mange minutter, før det begyndte at lugte rigtig fælt fra analkirtlerne, og der kom en masse lugtende sekret ud. Jeg masserede punkterne med lidt pauser i ca. 10-15 de efterfølgende 3 dage. Derefter et par gange ugentligt. Nu giver jeg hende 1 gang ugentlig, som hun nyder – og der har ikke været noget at komme efter siden.  ❤ Tak for det, kan ikke sige det nok ❤️ Hun er også blevet meget mere glad, da hun ikke har de smerter mere, som hun led meget under. Kærlig hilsen Elena

Læs mere

Lille Jack var hunderæd for at gå tur i mørket og prøvede hele tiden at vende om for at komme hjem. Læs her hvordan zoneterapi også kan hjælpe på adfærdsproblemer.

Jack var ca. 3 år, da han første gange fik zoneterapi pga. sin angst for at gå i mørke. I dagslys var han glad for sine lufteture. Men når det blev mørkt, stoppede han op og kiggede sig tilbage over skulderen hele tiden; han ville meget gerne vende om og hjem.
Når han så andre hunde, stoppede han op og ville tit gerne hjem igen, væk fra dem. Når de havde passeret, knurrerede han ad dem. Han ville ikke hilse på andre hunde. Hans angst for at gå tur i mørket forsvandt meget hurtigt helt og fuldstændigt allerede efter de første 2 gange zoneterapi.

Læs mere

Bestil zoneterapi til din hund

Når din hund skal have zoneterapi

Der er 2 muligheder for at jeg kan hjælpe dig, når din hund skal have zoneterapi:

 1. Ring 23292959 eller mail vivian@sanocanis.dk og så finder vi en tid, hvor jeg kan komme hjem til jer og give din hund zoneterapi. Du får professionel rådgivning, og jeg instruerer dig i hvordan du selv kan give din hund zoneterapi.
  Min erfaring er, at hunden hurtigere får klaret sit problem, når ejeren selv giver den zoneterapi. Det betyder også, at jeg ofte kun behøver at komme ud til jer 1 gang
  Læs mere
 2. Netkonsultation: Over telefonen eller nettet finder vi den måde, du bedst kan hjælpe din hund på. Du får videoer og billeder med instrukser, så du lige ved, hvordan du selv skal gøre for at hjælpe din hund. Kontakt mig venligst for mere info

Hvor mange gange skal min hund have zoneterapi?

 • Ved akutte problemer er 1-2 behandlinger ofte tilstrækkeligt
 • Kroniske lidelser kræver flere behandlinger typisk 2-4 med 1-2 uger mellem behandlingerne.
  Nogle hundes tilstande kræver vedligeholdelse af behandlinger med 4-6 ugers interval.
  Men jo mere du også selv arbejder på de punkter, jeg har instrueret dig i, jo hurtigere ses en fremgang.
  Læs mere

Hvordan reagerer min hund på zoneterapi?

Her ser du nogle af de reaktioner, din hund kan få, når den har fået zoneterapi:

 • Øget tørst og ændring i appetit
 • Mere eller mindre energi
 • Øget afføring og urin, der kan have en anderledes konsistens, farve og lugt
 • Gamle symptomer kan dukke op for en kort bemærkning, men forsvinder hurtigt
 • Opblussen af nuværende symptomer, som kan vare et par dage fx hoste
  Alle reaktioner er positive, da de viser, at hunden reagerer på zoneterapien

Uddannelse til hundezoneterapeut

Overvejer du selv at arbejde professionelt med hunde og katte, så du både kan hjælpe din egen hund og også andres?  Du lærer at hjælpe hunde og katte med smerter, ubehag, adfærdsproblemer og øvrige problemer som fx allergi, angst, maveproblemer, øreproblemer og meget andet. Læs mere her om den 1-årige uddannelse

Hundeejerkursus

Du kan også tage et aftenkursus. Lær zoneterapi på din hund eller kat – styrk dens fordøjelse, nervesystem, kredsløb og energiflow. Vi beskæftiger os også med særlige punkter som lige netop din hund eller kat kan have brug for. Fx for adfærdsproblemer, fordøjelsesproblemer, smerter m.m. Læs mere om kurset her

Jeg har hjulpet hunde og katte med fx:

 • Allergi og intolerance
 • Fordøjelsesproblemer
 • Betændelser fx ørebetændelser
 • Adfærd fx frygt og stress
 • Rygproblemer
 • Smerter
 • Avlsproblemer/fertilitetsproblemer
 • Forebyggelse
 • Slitage fx brugshunde og sportshunde
 • At bevare et godt helbred: styrke nervesystem, fordøjelse, kredsløb og energi

Pris for behandling:

800 kr. i timen og 200 kr. for hvert påbegyndt kvarter. Første gang skal man regne med ca. 75 minutter.

Prisen er inkl. moms. men eksklusiv kørsel. Udkørsel fra Slangerup eller Birkerød.

 

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til zoneterapi til hund og kat

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I 2020 udkom Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig dyrlægecertificeret uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian blogger for Dansk Kennel Klub, hvor hun giver gode råd på hunden.dk og deres Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.