Brochurer og visitkort

Handelsesbetingelser ved køb af brochurer og visitkort på Sano Canis:

Brochurer og visitkort bestilt direkte via Sano Canis’ hjemmeside leveres normalt indenfor 5 hverdage.

Faktura fremsendes pr. mail, når vi har modtaget din bestilling. Når vi har modtaget din indbetaling, bestilles din ordre hos leverandøren, der normalt leverer indenfor 5 hverdage.

Bemærk at det er kun de Sano Canis hunde-zoneterapeuter, der er med i Markedsføringsportalen, der kan bestille og købe denne vare.

Du er selv ansvarlig for, at dine kontaktoplysninger er stavet korrekt til de visitkort, du bestiller.

Momsforhold: Danske og europæiske ordrer er altid med 25 % moms, som kan fratrækkes indkøbet til en virksomhed med gyldig virksomhedsregistrering.
Returret: Der ydes ingen returret på dit køb, da varen bliver produceret, skræddersyet og tilpasset dig.

Læs mere

Køb lækre brochurer og visitkort

Her har du mulighed for at købe flotte 3-fløjede glansfulde brochurer fiks og færdige med billeder, tekst og logo (DGH). Brochuren er målrettet godkendte hundezoneterapeuter på markedsføringsportalen, og derfor er det kun dem, som kan købe brochurerne. Alt hvad du skal gøre er at sætte dit stempel i det tomme felt – og så er de klar.

Visitkortet ser således ud og du skal udfylde formularen nedenunder korrekt, da det er disse oplysninger, der overføres til visitkortet, når du bestiller. På bagsiden er der plads til at skrive tider.

Tilbuddet gælder kun Dyrlægecertificerede Godkendte Hunde-zoneterapeuter

Køb brochurer og visitkort her ved at udfylde formularen:

Priser: Brochurer: 100 stk. 1154kr. , 250 stk. 1270kr. , 500 stk. 1476kr. , 1000 stk. 1600kr. Fragt: GLS: 60 kr.

Priser: Visitkort: 100 stk. 484kr. , 250 stk. 578kr. , 500 stk. 728kr. , 1000 stk. 1057kr. Fragt: GLS: 60 kr.

I formular skal indgå deres website, navn på klinik og deres eget navn, 

 

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til zoneterapi til hund og kat

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I 2020 udkom Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig dyrlægecertificeret uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian blogger for Dansk Kennel Klub, hvor hun giver gode råd på hunden.dk og deres Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.