Gigt og andre smerter

Hunde med gigt og andre smerter – kursus for hundeejere

Har din hund ondt? Er den blevet irritabel, utålmodig eller ligefrem aggressiv enten overfor de to- eller firbenede i familien? Vil din hund pludselig ikke længere med ud at gå tur? Søger den væk fra dig og ønsker at være alene, selvom den altid har villet være, hvor du er? Virker den nedstemt fx med hængende hale og sænket hoved? Er den begyndt at smaske, savle eller blive rastløs? Er den øm og trækker sig, viser tænder eller snapper ud, hvis du rør særlige steder eller flytter den?

Bevæger den sig ikke så frit som før fx hopper op i sengen, bilen eller i leg? Ligger den altid på samme side? Træder den begge ben samtidig ned i samme side ved gang? Virker hunden generelt stiv i kroppen eller visse steder?

Ser du nogle af disse tegn hos din hund, så er der en stor sandsynlighed for, at din hund har smerter.

Vi kan lære dig, hvordan du selv kan hjælpe din hund med dens smerter med enkle og blide tryk.

Du lærer trin for trin de mest effektive punkter og behandlingsmetoder, som jeg har erfaret virker super godt.

Jeg har hjulpet mange hunde med smerter og den erfaring, jeg har med det, vil jeg gerne give videre til jer, så I kan hjælpe jeres egen hund med dens smerter. Derfor har jeg sammensat dette kursus, som indeholder:

  • Super effektive punkter, der gennemgås på projektor. Du lærer selvfølgelig også den teknik, du skal bruge ved de enkelte punkter
  • Vores modelhunde, som hjælper os med at vise dig, hvordan du finder punkterne. Og så er det din tur: Sammen med de andre hundeejere øver du dig i at finde punkterne og behandle dem på hundene. Vi skal selvfølgelig nok hjælpe jer
  • Kursusmateriale med billeder og beskrivelse af punkterne. Her finder du også alle de gode tips og information, som du lærer om på kurset. Kursusmaterialet udleveres på kursustidspunktet

Kurset er skruet sådan sammen, at alle kan være med – man skal altså ikke have en speciel baggrund. Kurset er for de hundeejere, der på en helt naturlig, enkel og blid måde ønsker at hjælpe deres hund, hvis den har smerter. Det er nemt, effektivt, ufarligt, hyggeligt og naturligt og skaber balance og harmoni i din hund.

Vi garanterer små hold, så du får så meget ud af det som muligt!

Varighed: 3 timer
Dato: Kontakt os for nye datoer på telefon: (+45) 2329 2959 eller mail: vivian@sanocanis.dk
Sted: Rugvænget 31. 2750 Ballerup
Pris: kr. 1200 + moms

Der serveres kaffe, te og vand.

Tilmelding og info: mail til vivian@sanocanis.dk derefter fremsender vi faktura. Du er først sikret
din plads, når vi har modtaget din indbetaling.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til zoneterapi til hund og kat

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I 2020 udkom Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig dyrlægecertificeret uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian blogger for Dansk Kennel Klub, hvor hun giver gode råd på hunden.dk og deres Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.