PRISER OG VILKÅR

Priser og vilkår

PRAKTISK INFO & VILKÅR FOR TILMELDING OG DELTAGELSE PÅ SANO CANIS UDDANNELSER OG KURSER:

Al undervisning afholdes i lokaler på Rugvænget 31, 2750 Ballerup, med mindre andet er nævnt i undervisningsprogrammet.

TILMELDING OG BETALING:

Du kan tilmelde dig ved at udfylde tilmeldingsblanketten på vores side https://sanocanis.dk/uddannelse/hundezoneterapeut/.
Når vi har modtaget din tilmelding, fremsender vi pr mail faktura. Ved netbank betaling husk da altid at oplyse faktura-nr. og dit navn, så vi kan identificere din indbetaling og reservere din plads. Du har først reserveret din plads på uddannelsen, når vi har modtaget din betaling rettidigt.

BETALINGS-BETINGELSER FOR AT DELTAGE I UNDERVISNINGEN HOS SANO CANIS:

Du kan vælge mellem to modeller for betaling, når du skal vælge betaling for den professionnelse uddannelse:
Model 1: Betaling i 1 rate (500 kr. i rabat): Hele uddannelsesbeløbet med fratrukket rabat = 25.000 kr.

Model 2: Betaling i 3 rater. 1. rate 8.500 kr. betales ved fakturafremsending, når vi har modtaget din tilmelding. 2. rate 8.500 kr. betales inden weekend 2 på uddannelsesforløbet. 3. rate: 8.500 kr. betales inden weekend 4 på uddannelsesforløbet.  

Eksamensbevis udleveres først, når samtlige rater er betalt til Sano Canis.

Ved tilmelding til kursus for hundeejere betales hele beløbet på en gang ved fakturafremsendelse.

Bank: Nordea, Reg. 2403, Konto 3495537292

Din tilmelding er bindende, da vi reserverer pladsen til dig alene og måske må afvise andre interesserede efter din tilmelding, og du har ikke krav på refusion af allerede betalt uddannelse eller rater, selvom du ikke deltager, ligesom du hæfter for betaling af evt. rater selvom, du stopper i uddannelsesforløbet før weekend 4. Vi anbefaler dig derfor at tegne en afbestillingsforsikring for din uddannelse så du er dækket godt ind. For at beholde din plads skal vi modtage dine betalinger rettidigt på vor konto.

AFLYSNING AF KURSUS:

I tilfælde af at vi må aflyse undervisningen fx på grund af en lærers sygdom, vil der tilbydes undervisning på et andet tidspunkt efter nærmere aftale.

RYGNING, ALKOHOL, ANDRE RUSMIDLER:

Sano Canis har en nul-politik mht. rygning, rusmidler og alkohol på arbejdspladsen også i undervisningssituationer. Rygere er naturligvis meget velkomne, vi be’r blot om, at man viser hensyn og foretager sin rygning udenfor og selv samler sine skod op efter sig og smider ud. Mange tak. Ved fremmøde eller deltagelse under påvirkning af alkohol eller andre rusmidler, eller ved anden form for optræden som personalet vurderer er til gene eller fare for omgivelserne og/eller for deltageren selv, mister man sin plads og kan blive bedt om at forlade undervisningen uden tilbagebetaling af uddannelsesprisen.

KURSISTENS ANSVAR:

Deltagelse i al undervisning hos Sano Canis sker altid på deltagerens eget ansvar, og eventuelle personskader og ansvarsskader skal altid dækkes af deltagerens egen private Ulykkes- og/eller Ansvarsforsikring eller af deltageren selv. For en studerendes evt. gæst gælder samme regel. Priser og uddannelsens indhold, forudsætninger for deltagelse samt hvad deltagerne bør medbringe til undervisningen fremgår af undervisningsprogrammet, der er at finde på vor hjemmeside: www.sanocanis.dk. Det er alle kursisters/deltageres eget ansvar at læse vores dokument “Priser og vilkår” før tilmelding og deltagelse. Du finder dokumentet på vores hjemmeside under uddannelse. Når du har tilmeldt dig uddannelsen hos Sano Canis, så har du samtidigt accepteret vores vilkår for tilmelding og deltagelse, som er beskrevet i dokumentet “Priser og vilkår”, som altid er at finde på vores web page under “uddannelse”.

MAD OG DRIKKE:

Du er altid velkommen til at medbringe din egen mad, og vi tilbyder gratis te, kaffe og vand. Vi beder alle kursister om at hjælpe til med at rydde af efter frokost/kaffe, så lokalerne er rene og pæne efter brug.

Tilmeld dig vores uddannelse

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I januar 2020 udkommer Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian giver også gode råd på Dansk Kennel Klubs hjemmeside og Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.