Uddannelse

Zoneterapi til hunde

Professionel uddannelse: Nyhed: mere e-learning – læs mere om uddannelsen her

Ny struktur på vores 1-årige dyrlægeeksamineret uddannelse til hunde-zoneterapeut med mere E-learning: læs og repetér, når det passer dig! Det har samtidigt gjort uddannelsen billigere og bedre, fordi du kan finde al stoffet på videoer – og se dem, når det passer ind i din hverdag. Lær at hjælpe hunde og katte med smerter, adfærdsproblemer og fx  allergi, angst, maveproblemer, ørerproblemer m.m. E-learning:

– Alle 10 systemer – hvordan de behandles og med zonerne close-up
-Meridianerne og akupressurpunkterne
-De 5 elementer, organur og psyke/adfærd
-PDF-filer med slides til videoerne
-Og meget meget mere
-Du får opgaver i stoffet, der afleveres kontinuerligt, så dit faglige niveau sikres
-4 video-moduler anatomi/fysiologi med dyrlæge Katrine Ravnsfelt

Exam. Dyreadfærdsterapeut & Cand. Psyk. Rikke Laurent Lund Adamsen, underviser i samspil mellem hund og menneske og adfærd

Dyrlæge Anett Weber underviser i kost

Hold på Sjælland og i Jylland.

Du får professionel tilgang til at praktisere zoneterapi og akupressur på hunde og katte samt anvende øvrig komplementær behandling såsom homøopatisk medicin og Bachs blomstermedicin.

Uddannelsens pris: 23.800 kr. Der er mulighed for rentefri afdragsordning. Læs mere om uddannelsen.

Undervisningen er en blanding af teoretisk stof og praktik. Eleverne øver sig på zoneterapi-systemer, meridianer og akupressurpunkter på hunde. Vivian Birlie, forfatter til undervisningsbogen,  underviser.

Uddannelsen giver direkte adgang til optagelse på platformen for Dyrlægeeksaminerede Godkendte Hunde-zoneterapeuter.

Læs mere

zoneterapi til hunde

Zoneterapi til hunde

Kursus for hundeejere – også on-line:

Lær zoneterapi til husbehov på din hund og kat – styrk dens fordøjelse, nervesystem, kredsløb og energiflow. Vi beskæftiger os også med særlige punkter som lige netop din hund eller kat kan have brug for. Fx for adfærdsproblemer, fordøjelsesproblemer, smerter m.m.

I kursusprisen er inkluderet bogen Tryg og tilfreds – zoneterapi og akupressur til hunde, Gyldendal 2018 (værdi 199 kr.).

Du undervises af Vivian Birlie.

Der vil være hunde tilstede, du kan øve dig på. Kurset foregår både på Sjælland og i Jylland.
Pris på kurset: 1400 kr.
Du kan også tage et on-line kursus, som er målrettet hundeejere hvis hund har allergi – pris 1600 inkl. videoer og kompendium.
Læs mere om kurser til hundeejere.
Læs mere

zoneterapi til hunde kurser

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I 2020 udkom Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig dyrlægecertificeret uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian blogger for Dansk Kennel Klub, hvor hun giver gode råd på hunden.dk og deres Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.