Uddannelse

Hundezoneterapeut

Formålet med uddannelsen er at give eleven en professionel tilgang til at praktisere zoneterapi og akupressur på hunde samt anvende øvrig komplementær behandling såsom homøopatisk medicin og Bachs blomstermedicin.

Læs mere her

Kurser for hundeejere og katteejere

Vi tilbyder 2 forskellige 4 timers-kurser i zoneterapi til hund og kat: 

  • Lær zoneterapi til husbehov på din hund og kat – styrk dens fordøjelse, nervesystem, kredsløb og energiflow. Vi beskæftiger os også med særlige punkter som lige netop din hund eller kat kan have brug for. Fx for adfærdsproblemer, fordøjelsesproblemer, smerter m.m. Undervisning af Vivian Birlie, forfatter til Tryg og tilfreds – zoneterapi og akupressur til hunde, Gyldendal 2018 (værdi 199 kr.) Bogen er med i kursusprisen.
  • Allergi og intolerence hos hund og kat  – også som ON-linekursus
    Er du sikker på, at DIN hund eller kat ikke har allergi? Slikker den sig især på poterne og napper sig, klør sig, har gentagne betændelser typisk i ørerne eller har den maveproblemer? På dette kursus lærer du, at hjælpe din hund eller kat med zoneterapi.

Læs mere her

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I januar 2020 udkommer Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian giver også gode råd på Dansk Kennel Klubs hjemmeside og Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.