Udført af elever

Vores dygtige elever tilbyder elevbehandlinger på Sjælland, Fyn og i Jylland. De er under supervision, så du kan være helt tryg.
Prisen for en elevbehandling er ca. 300 kr. Der kan dog være særlige tilfælde, hvor prisen kan variere fx meget lang transport. Her aftales særskilt pris med den enkelte elev.

Se vores oversigt og find kontaktdata og lokationer for vores elevbehandlere.

 

 

Jylland

Pia Lysdahl
Bregendalsvej 14
7800 Skive
Mobil: 40111570
Mail: pialysdahl@gmail.com
Facebook: pote-terapi zoneterapi for hunde

Fyn og Sjælland:

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til zoneterapi til hund og kat

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I 2020 udkom Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig dyrlægecertificeret uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian blogger for Dansk Kennel Klub, hvor hun giver gode råd på hunden.dk og deres Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.