Udført af elever

Vores dygtige elever tilbyder elevbehandlinger på Sjælland, Fyn og i Jylland. De er over halvvejs i uddannelsesforløbet og er færdige maj/juni 2018.
Prisen for en elevbehandling er 300 kr. Der kan dog være særlige tilfælde, hvor prisen kan variere fx meget lang transport. Her aftales særskilt pris med den enkelte elev.

Se vores elevbehandler oversigt og find kontaktdata og lokationer for vores elevbehandlere.

Vores dygtige elever tilbyder elevbehandlinger på Sjælland, Fyn og i Jylland. De er over halvvejs i uddannelsesforløbet.

Prisen for en elevbehandling er 300 kr. Der kan dog være særlige tilfælde, hvor prisen kan variere fx meget lang transport. Her aftales særskilt pris med den enkelte elev.

Jylland

Pia Lysdahl
Bregendalsvej 14
7800 Skive
Mobil: 40111570
Mail: pialysdahl@gmail.com
Facebook: pote-terapi zoneterapi for hunde

Betinna Christiansen
Kronen 38
9260 Gistrup
Mobil: 30545510
Mail: betinna@hundenifokus.dk

Fyn og Sjælland:

Ingen pt.

Vi har hold, der starter i September både i Jylland og på Sjælland og elever vil være klar til behandlinger ultimo 2019.

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til zoneterapi til hund og kat

Vivian Birlie

Vivian Birlie er akupunktør og zoneterapeut og har siden 1997 behandlet både mennesker og hunde.

Som mangeårig underviser har hun forfattet en del undervisningsmateriale og dette sammen med erfaring fra sit arbejde gennem 16 år i Danmarks Radio med journalistik, teknik og web har muliggjort Vivians nye bog ”Zoneterapi og akupressur til hunde”. Bogen udkom i august 2016 og den engelske udgave ”Dog reflexology and acupressure” udkom i januar 2017. Vivian udkom i 2018 på Gyldendal med Tryg og tilfreds, som beskriver hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kat med smerter, ubehag og problemer – inkl. adfærd.

I januar 2020 udkommer Vivian - også på Gyldendal - med Skab balance i krop og sind, en guide til at hjælpe dig med hovedpine, stress, angst, smerter, fordøjelsesproblemer og meget andet.

Vivian underviser i Sano Canis Institut, der som landets eneste tilbyder en 1-årig uddannelse til hundezoneterapeut.

På hendes facebookside kan man få gode råd og tips til at afhjælpe de mest almindelige lidelser hos hund og kat. Vivian giver også gode råd på Dansk Kennel Klubs hjemmeside og Facebookside.

Vivian holder endvidere foredrag - kontakt hende for at høre mere.